Thursday, December 24, 2009 at 5:21 AM |  
salam'nk tao siapa yg kecill n chumel ditepi ku ini hehe inilah angel yg datang selamat kan aku
dari dunia cinta yang hanya sementara haha cewahh ayat jiwang.;D
ni noor shazlin bt mhd salleh dye nie kwn aku time kecik skang dh jdik gf..bini?9 tahun lg xpe
aku snggup tggu hehe aku xpnah dpt cple cm de baek,rajin,pndai jga aty aku
wlaopun kdang2 aku tching2 tu sje jep gurau2 hehe..
dye skang dok tampin kt n9 jaoh lorh dri tmpt aku tp ktaorg ttap dpt jmpa wlaopun
ayah dye xbg kluar aritu dye ttap dtg jmpa aku itu yg bt aku lg syg kt dye hehe
wlaopn aku benci wrna pink an dye mnat xpi xpe bg aku xkkan nk hlang lg pown
wife sndiri yg mnat hehe klu nk tao pape psl dye tnye jep lah ekk
aku cuma nk bg tao yg aku sayang dye sgt2 n aku janji xkkan
sakit an aty dye,aku nk jga dye baek2 xkkan curang..nkal tu suda smstinyee tp ngan dye jep hehe
I LOVE YOU SO MUCHHH SHAZLINN THX SBB JDIK WIFE KU YG PALING TERBAEK!
GUD LUCK UTK BEBY WLAOPUN APA YG BEBY BT B TTAP SOKONG MUAHX!
Posted by Mr NF

0 comments:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates