Thursday, December 24, 2009 at 5:38 AM | 0 comments  
and finallyyy nokia is come backk to nawal lifee haha skang aku gna dye jep dpt lah aku cll msj gf ku yg trsyg hehe
wlaopn xbrape power ade kamera skrang2 nyee dye ade lampu hahah xpelah janji bleh gna bleh lps an rindu wlaopn fon nie dh jatoh 3 kali cra jatoh agk kritikal thx nokia 1209.:)

and so kesedihan aku berubah mnjadi kegembiraan aku dpt blik sma kowt yg wrna itam tu jdik se hehe aku dpt the great one aku blik yess aku gna an dye full ngan game and music aku bwk dye kmana jep xksah tmpt tu wangii or bsukk or xde bau lngsung aku bwk jep stiap pgi aku slalu cri dye dlu yelah crik dye bru dpt cntct gf haha dye mmg trbaek and kisah malang dye plak cuz trlalu bnyak game and music mngkin ade virus or smthing screen dye jdik putih abes tp bleh cll agk mnyakit an hati hehe aku ge kdai amoi tu kate ini fon arr kne tukar modem lorhh tp sgtt mahal sy syorkn bli laen sjalahhh and itulah ksah nyee so aku xtuka modem aku simpan sje dlm laci buat kenangan trpahit.:(


haa yg ini fvrite aku my buddy hehe aku mmg suka smua nyee psl fon nie cra nk bukak dye pown mmg smart
tp tu smua pd awl nyee aku trpksa pulang kn blik because??BILA ORG CALL SUARA ORG TU XDGR CEHHH!!itu lah sbb nyee aku sgt sedih aku dpt pgang kejap jep slamat tinggal kau bkan miliku se!:"(





selepas kehilangan fon yg trsyg aku dpt fon yg ala kdar jep tp bole lah lps an rindu utk gf hehe jnji aku dpt cll n sms yess!fon nie diberikan oleh ayah ku fon ni lah yg dtg mnyelamatkn diriku yg dlm kesusahan hehe
klu xde dye trpksa lah aku cnkung and tggu giliran nk gna public fon aiyooo
so smua ok pda fon nie cma aku jep yg bt dye xoke hehe kisah nyee kt bilik air sdap2 tgh msj ngan gf puuupppp trjatohhh so screen dye bru rosak sket jep mcm ade line hitam tgh2 tp still bleh gna so aku pown ketuk2 lah screen tu hope jdik lg elok tp malang nyee brubah wrna wrni plak lngsung xnmpak pape aiyoooo
aku sgt sedih time aku cuz trpksa gna public blik aduhhhh slamat tnggal nokia 3120






yaa nie lah sbb nyee aku jual 6600 sony ericsson xigt aku no brape hehe tp aku mmg suka model nie cute,kecik,kamera oklah,sound ok smua bole dikata great aku mmg syg gila kt fon nie smpai msuk bilik air pown aku ttap bwk dye haha slalu dgr lagu and kisah dye plak aku pegi plkn and bru 2 ary pstu bdk celaka mne lah curik grrrr mmg aku geram gila time tu spot check smua tmpt xdpt jgak aku doa kn org tu mampos cpt lah bnyak plak tu bnda yg aku simpan dlm nie tp nk bt cmne cisss!bye2 se..:(




selepas 3310 asyik mati jep aku pown naek mnyampah so aku jual lah rm60 spe yg beli tu msti mnyesal hehe
dpt kumpul sket2 dpt lah bli model bru nokia 6600 aku suka cuz ade kamera and bleh rakam
sgt brbangga time tu haha tp wrong nyee dye besa sgt adoii smpai brat poket aku sblah bteri dh ok cma tang besa jep nie msti mkn bnyak nie xreti nk diet lorh aiyoo haha last2 kesah hidup dye aku trpksa jual nk tahu sbb ape?tgk ats hehe nice one 6600




nokia 3310 org pnggil nokia 33 sekupang haha!wlaupon enset nie murah n bnyak org buang jep tp enset ni lah first aku pakai yelah bkan kaya nk beli fon mahal2 dh pkai fon pown ckup lah
so smua org time nie mmg trkejut lah aku pkai fon nie diorg igt fon nie mahal apee org maen2 buang je fon cmni adoiii tp oklah utk call sms oklah cma tang bateri jep xoke skit2 kong adoii xpelah jnji dye bg sumbangan sket hehe thx 3310.:)






Posted by Mr NF
salam'nk tao siapa yg kecill n chumel ditepi ku ini hehe inilah angel yg datang selamat kan aku
dari dunia cinta yang hanya sementara haha cewahh ayat jiwang.;D
ni noor shazlin bt mhd salleh dye nie kwn aku time kecik skang dh jdik gf..bini?9 tahun lg xpe
aku snggup tggu hehe aku xpnah dpt cple cm de baek,rajin,pndai jga aty aku
wlaopun kdang2 aku tching2 tu sje jep gurau2 hehe..
dye skang dok tampin kt n9 jaoh lorh dri tmpt aku tp ktaorg ttap dpt jmpa wlaopun
ayah dye xbg kluar aritu dye ttap dtg jmpa aku itu yg bt aku lg syg kt dye hehe
wlaopn aku benci wrna pink an dye mnat xpi xpe bg aku xkkan nk hlang lg pown
wife sndiri yg mnat hehe klu nk tao pape psl dye tnye jep lah ekk
aku cuma nk bg tao yg aku sayang dye sgt2 n aku janji xkkan
sakit an aty dye,aku nk jga dye baek2 xkkan curang..nkal tu suda smstinyee tp ngan dye jep hehe
I LOVE YOU SO MUCHHH SHAZLINN THX SBB JDIK WIFE KU YG PALING TERBAEK!
GUD LUCK UTK BEBY WLAOPUN APA YG BEBY BT B TTAP SOKONG MUAHX!
Posted by Mr NF
Wednesday, October 7, 2009 at 10:19 PM | 0 comments  
huu dh lme xpost yg bru hehe..xtaw ape nk ckp..xde mud this year kowt..
Posted by Mr NF
Thursday, August 6, 2009 at 8:04 PM | 1 comments  
seorang pelancong dari amerika yang baru 3 hari mengunjungi indonesia ingin melihat borobudur

selama tinggal di hotel sederhana di tengah2 kota yogya,dia ditemani oleh seorang pemandu pelancong,heryanto dan belajar bahasa indonesia.Mulai dari cara bertanya "pukul berapa?
harganya berapa?",dan beberapa perkataan mudah yang lain..

suatu hari mereka pegi ke borobudur naik bas murah dan turun terminal yand padat dengan manusia untuk ke destinasi yang sama.

tiba-tiba pelancong itu berteriak "Tolong!! pukul..pukul..pukul saya!" sambil menunjukkan ke pergelangan tangannya

Heryanto dan orang sekitar mula bingung.setelah diselidik rupanya yang dimaksudkan pukul adalah jam tangannya yang telah dicopet!waduhh dong!
Posted by Mr NF
Saturday, July 25, 2009 at 8:08 AM | 3 comments  
http://www.gemintang.com/misteri_di_balik_lagu_samson.php
Posted by Mr NF
Friday, July 24, 2009 at 10:42 PM | 0 comments  
(someone)
With all my heart,All i wish is
To touch you,kiss you
Hold you,fell you
Love you,But all i can do
Is sit here,To your memory
And dream..
Posted by Mr NF


waktu nie kt ulu yam..mandi manda hek3..xde gurl2 k..smua boy2 sjep..wira2..wirawati mandi kt uma jep haha..so emm..xtaw nk cita ape..besh jep kluar ngan diorg wlaupun bbq xjdik tp kropok2 tu adelah..bole lah bt perut nie diam hahah..mmg sejuk time tu..nie smua muka2 cover xsejuk hahah..time tu ujan lebat..ktaorg mandi pown kejap je..cuz 1.sejuk gila babi!2.air kotor.tu jelah..n kt sni jgak lah gelang i hilang shial tol hehe..n then blik uma pown hujan jugak mmg sejuk rsa nk demam ohh..haha..tu jelah nk cita..mmg best ngan diorg..;)
Posted by Mr NF
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates